Er du godt nok jordet?

Været blir mer og mer ekstremt! Dette betyr at det er større risiko for anleggsarbeidere og lokalbefolkning. For å unngå farlige berøringsspenninger og ta vare på sikkerheten til anleggsarbeidere og lokalbefolkning, er det viktig å utføre en jordplatemåling.
NordiConsult er det selskapet i Norge som har utført flest jordplatemålinger. I 2018 gjennomførte vi hele 2500 målinger.

Hvordan utfører vi jordplatemåling?

NordiCounsult har gjennomarbeidede prosedyrer for arbeid med måling av overgangsmotstand, samt et etablert HMS-system som kan forevises ved behov. HMS-systemet er en daglig del av vårt totale kvalitetssikringssystem.

Vi finner ut om el-installasjonen har god jord og om det finnes feil i anlegget – som gjør at du får en ekstra forsikring både for mennesker og teknisk utstyr.

Om du ønsker å lese mer om jordplatemåling, følg linken her: https://651505-www.web.tornado-node.net/produkter-tjenester/jordplatemaling/

Trenger du kontroll over hele linja?

Trenger du kontroll over hele linja og ønsker vår ekspertise på jordplatemåling? Ta kontakt med daglig leder Kristian Mjølnerød: km@nordiconsult.com
Besøksadresse
Hoffsveien 40,
0275 Oslo
Telefon
Tlf: + 47 93 44 15 63
Faks: 23 50 21 50
Epost: km@nordiconsult.com
Personvernerklæring