NordiConsult gir deg full kontroll over hele linja

"Fordi vi har full kontroll, kan vi tilby våre oppdragsgivere det samme – over hele linja! Vi gir våre kunder god oversikt og fleksible løsninger som skaper lønnsomhet og en mer effektiv hverdag."
Daglig leder Kristian Mjølnerød, NordiConsult

Vi har levert tjenester til privat og offentlig sektor siden 2005

NordiConsult er et uavhengig tredjeparts inspeksjons selskap som har fokus på å gjennomføre gode inspeksjoner på elektrisitet- og telenettet. Vi har levert tjenester til privat og offentlig sektor siden 2005, og ønsker å gi våre kunder god oversikt og fleksible løsninger som skaper lønnsomhet og en mer effektiv hverdag.

For å sikre at vi etterlever vår visjon og beveger oss i riktig retning, har vi peilet ut tre områder der vi har satt oss konkrete mål:

Renommé

NordiConsult skal være den aktøren i bransjen som ligger lengst fremme. Vårt renommé ved bruk av utenlandsk arbeidskraft skal være det beste i bransjen.

Utvikling

NordiConsult er opptatt av å bygge en åpen og inkluderende kultur, der vi er tidlig ute med å tilby nye metoder og kunnskap. Vi skal selv ta initiativ til utvikling av nye, mer effektive løsninger sammen med våre kunder.

Den amerikanske forfatteren Tony Robbins sier at; «Dersom du gjør det du alltid har gjort, vil du få det samme som du alltid har fått». Hos NordiConsult tror vi det er viktig å søke etter nye og mer effektive inspeksjonsrutiner hele tiden. Vi er tidlig ute med å tilby nye metoder og kunnskap. Vi gir våre kunder god oversikt og fleksible løsninger som skaper lønnsomhet og ikke minst en mer effektiv hverdag.

Trenger du kontroll over hele linja?

Trenger du kontroll over hele linja og ønsker vår bistand i forbindelse med råtekontroll, linjeinspeksjon, toppkontroll, kvalitetssikring av prosjekter eller ønsker du at dine ansatte skal delta på kurs enten de er montører eller fagfolk som jobber med plan, drift eller analyse? Ta kontakt med daglig leder Kristian Mjølnerød: km@nordiconsult.com

Human Relation

NordiConsult legger til rette for trygge og langsiktige forhold for de ansatte. Gode HMS-rutiner er noe av det aller viktigste når vi har folk som jobber over hele landet under alle forhold.

NordiConsult er foretrukket leverandør

NordiConsult er i dag et ledende selskap i bransjen som har spesialkompetanse på vurdering av komponenter og tilstandskontroller av linjer fra 0.23 V til 132 kV, samt måling av overgangsmotstand.

Vi blir foretrukket som leverandør basert på vår metode, våre erfarne montører og tilknytning til forskningsmiljøer. 


 nsker du å lese mer om oss, følg linken her: https://651505-www.web.tornado-node.net/om-selskapet/
Besøksadresse
Hoffsveien 40,
0275 Oslo
Telefon
Tlf: + 47 93 44 15 63
Faks: 23 50 21 50
Epost: km@nordiconsult.com
Personvernerklæring