Hvilken stolpe skal ut?

Trenger du kontroll over hele linja og mangler gode rutiner for kvalitetssikring av stolper og linjer? NordiConsult gjennomfører tilstandskontroll av linjer, råtekontroll av stolper og visuell toppkontroll med drone og helikopter.
Vi bistår energi-, kraft- og telesektoren, kommune og samferdsel ved å utføre tredjepartskontroll, utarbeide tilstandsrapporter og avdekke avvik. Våre fagfolk utbedrer i tillegg enkle avvik.

Du tar vare på strømleveransene, mens vi sørger for at du har kontroll over hele linja

Glem bekymringer om hvordan det står til med stolper og linjer, og glem bildearkiv du aldri får oppdatert. Mens du tar vare på strømleveransene, sjekker og kartlegger vi tilstanden til stolper og anleggsdeler. Vi gjennomfører kontroll av alt fra toppkontroll til jordplater.
Hver eneste dag er våre dyktige fagfolk ute på linjeinspeksjon over hele landet. Vi utfører toppkontroll med drone og helikopter i samarbeid med Andøya Space Center, og sørger for at våre kunder har kontroll på hvilke stolper som har behov for vedlikehold eller må skiftes ut og hvilke anleggsdeler som har avvik, og om trær har falt ned på mastene – og akkurat hvor det har skjedd. Vi laster ned bildene og kontrollerer materialet for deg, før vi overfører bilder av skader og funn.

Vi har god kvalitet på inspeksjoner og data.

NordiConsult systematiserer og kategoriserer alle avvik, gradert etter norske normer.
 – Vi tar bilder og skriver ekstra kommentarer der det er       nødvendig.
– Vi utbedrer enkle avvik, slik som å bytte ut bardunanvisere og klemmer der det er nødvendig.

NordiConsult jobber mot følgende bransjer:

– Energisektoren
– Kraftbransjen
– Kommuner
– Samferdsel; vei og jernbane
– Telesektoren

Ta kontakt for å få vite mer om hvordan NordiConsult kan hjelpe deg med å få kontroll over hele linja. Kontakt daglig leder Kristian Mjølnerød km@nordiconsult.com

TA KONTAKT
Besøksadresse
Hoffsveien 40,
0275 Oslo
Telefon
Tlf: + 47 93 44 15 63
Faks: 23 50 21 50
Epost: km@nordiconsult.com
Personvernerklæring