Linjeinspeksjon over hele landet!

Vi utfører linjeinspeksjon over hele landet, og har 16 års erfaring innen inspeksjon og evaluering av strømførende linjer.

Vi utfører linjeinspeksjon over hele landet

Vi utfører linjeinspeksjon over hele landet, og har 16 års erfaring innen inspeksjon og evaluering av strømførende linjer. Vi holder kurs, driver opplæring og fungerer i tillegg som rådgiver i fagfeltet. NordiConsult står sentralt i videreutvikling av faget, og er tidlig ute med å tilby nye metoder og kunnskap.

Linjeinspeksjon hos NordiConsult innebærer

• Tilstands- og råtekontroll av linjer bygd med tremaster
• Visuell toppkontroll
• Råtekontroll av linjer bygd med tremaster
• Årlig befaring av strømførende linjer
• Tilstandskontroll av stål- og betongmaster med visuell toppkontroll
• Tilstands- og toppkontroll ved hjelp av drone

Effektiviserer kvalitetssikring og benytter effektive IT-løsninger i felt

For oss er det vesentlig at inspektørene, arbeidsformenn og prosjektledelse umiddelbart kan kvalitetssikre innhold og fremdrift på målinger og kontroller. Vi har derfor utviklet effektive IT løsninger i felt, og bygd opp et egent kvalitetssikrings- og rapportprogram, NordiConsult Express. Foruten å gi oss analyser og rapporter om tilstanden på linjene og jording, gir NordiConsult Express oss mulighet til å importere og eksportere data til de formater kundene ønsker.
Vil du vite mer om linjeinspeksjon: 

LES MER

Trenger du kontroll over hele linja og vil du vite mer om hvordan vi utfører linjeinspeksjon?

Trenger du kontroll over hele linja og ønsker vår bistand i forbindelse med topp- og råtekontroll, eller linjeinspeksjon? Ta kontakt med daglig leder Kristian Mjølnerød: km@nordiconsult.com

Vår arbeidsmetodikk
Selve inspeksjonene og de kvalitative gode dataene er kjernen til NordiConsult sine produkter og tjenester.

• Alle avvik blir systematisert, kategorisert og gradert etter norske normer. REN / Sintef ligger til grunn for kontrollene.
• Vi tar bilder og skriver ekstra kommentarer der det er nødvendig og ønskelig.
• Om ønskelig kan vi måle inn stolpes posisjon med GNSS mottaker med CPOS korreksjoner, dvs. at vi måler inn stolpen på centimeters presisjon
• Vi retter fortløpende enkle avvik; skifte av bardunanvisere, montere drifts- og advarsel skilt, strammer opp bardunanvisere og fester stag. Vi skifter klemmer der det er nødvendig.
NordiConsult har 16 års erfaring innen opplæring, rådgivning, inspeksjon og evaluering av strømførende linjer fra 0,23V til 132 kV. Siden 2015 har vi gjennomført prosjekter innen måling av overgangsmotstand, toppkontroll med drone, evaluering av toppkontroll ved hjelp av drone og helikopter.

Besøksadresse
Hoffsveien 40,
0275 Oslo
Telefon
Tlf: + 47 93 44 15 63
Faks: 23 50 21 50
Epost: km@nordiconsult.com
Personvernerklæring