Ledig stilling - NordiConsult AS
16554
page-template-default,page,page-id-16554,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,optimole-no-script,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ledig stilling

Arbeidsgiver : NordiConsult as

Stillingstittel: Prosjekt-/markedskoordinator

Frist: Snarest

Varighet: Etter avtale

Prosjekt-/ markedskoordinator til spennende selskap i vekst

Har du stå-på-vilje og er fleksibel?

NordiConsult kontrollerer stolper og kraftlinjer, og trenger hjelp med administrativt prosjekt- og markedsarbeid. Jobb gjerne hjemmefra, ut fra eget firma eller ved siden av annen virksomhet. Arbeidsmengden varierer og er foreløpig timebetalt etter avtale.

Vi har mannskap over hele Norge. Din oppgave blir bl.a å booke bosted, og sende utstyr når de trenger det. Du vil arbeidet tett med daglig leder.

Vi trenger også din hjelp til å videreutvikle vårt CRM system og registrere kundedata samt at du bidrar i markedsføringsarbeidet.

Du er vant til å snakke med mennesker. Du er god på telefon, du har arbeidet som telefonselger/ selger eller på sentralbord/ resepsjon. Vi ser for oss en voksen person med arbeidserfaring, som er selvstendig og vet hva som skal til for å få jobben gjort.

Om arbeidsgiveren

NordiConsult er et selskap som kontrollerer kraftlinjer i Norge. Vi foretar tilstands- og råtekontroll av linjer bygd med tremaster, samt visuell toppkontroll.

Tiltredelse

Snarest

Sektor

Selvstendig næringsdrivende

Sted

0275 Oslo

Stillingsfunksjon

Prosjektarbeide, marked, salg, assistanse, forefallende arbeide

Kontakt / spørsmål om stillingen

Kontaktperson

Kristian Mjølnerød

Daglig leder/ Managing Director

Mobil: + 47 93 44 15 63

Internett: www.nordiconsult.no